Konsertforedrag

Ida Rønshaugen

Saxophonist and composer

Konsertforedrag med Ida Rønshaugen


Ida Rønshaugen har utviklet et konsertforedrag som skal dempe nervøsitet, øke prestasjonsevne og senke stressnivå. Med utgangspunkt i kunnskap fra en mastergrad om mental trening ved Norges Musikkhøgskole og over tjue års erfaring fra scenen har Ida samlet noen av de beste øvelsene for å kunne overvinne frykten for å snakke eller fremføre noe fremfor en større gruppe mennesker. Dette konsertforedraget passer for mennesker som skal ha møteinnlegg, holde foredrag på konferanser eller vil senke stressnivået på jobben og generelt i livet.


Ida Rønshaugen har mulighet til å gjøre dette konsertforedraget i hele Norge.Arkitektskap as hadde i oktober gleden av å oppleve Ida Rønshaugens konsertforedrag på kontoret.

 

Hennes originale idé om å overføre noe av sin erfaringer som utøvende og skapende musiker til andre arbeidsområder ga en minneverdig opplevelse.

 

Gjennom fremføring av sine komposisjoner fletter hun sammen tanker og øvelser knyttet til konsentrasjon og mestring på en spennende måte som jeg er sikker på at mange på kontoret vil kunne nyttiggjøre seg i fremtiden.

 

Med hennes energi og virtuose fremføring ble seansen også en flott musikalsk opplevelse.


Christian Ebbesen- adm. dir.
Takk for ditt konsertforedrag. Du gav oss et annerledes, magisk, nytenkende, tankevekkende og vakkert konsertforedrag som jeg tror at ingen av oss hadde hørt maken til tidligere. Du trollbandt oss og gav oss samtidig noen verktøy for å nå våre mål og dempe stress og nervøsitet.


Dette var bra!


Bjørn Neverlien- HR- og organisasjonssjef, Coop Innlandet


 

Ida Rønshaugen performed with her concert and inspirational talk on SEMCO’s client conference at Fornebu in June 2016.


Ida played her own composed music which really appealed to the audience. In addition, Ida explained how an artist is preparing mentally before she goes on stage. Techniques that everyone who presents from time to time have great use for.


We can give our best recommendations for Ida.


Erik Solberg- CMO/ PartnerVåre medarbeidere jobber i et prestasjonsmiljø med generelt høyt arbeidstempo.

Da er det fint å kunne noen teknikker for å skape litt «indre ro» i kropp og sjel.

En drøy time med Ida ga oss noen interessante og konkrete råd om hvordan dette kan gjøres.

Og det at hun bruker en kombinasjon av levende musikk, ord og øvelser gjør det til en fin opplevelse.


Rune Jenssen

Daglig leder, Ferskvann reklamebyrå AS